Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Friday, 22 November 2013

NURSE DIPECAT SAHKAN BAYI HIDUP SUDAH MATIBayi Malang Di Dakwa Mati

Kematian bayi selepas kelahiran mungkin bukanlah sesuatu yang laur biasa. Cuma cerita yang kita nak kongsi ni agak tragis kerana ia melibatkan seorang bayi cacat yang di buang keluarga.

Tujuh hari selepas dilahirkan seorang bayi lelaki disahkan meninggal dunia. Pihak hospital telah mengeluarkan sijil kematian dan dihantar ke krematorium untuk pengkebumian. Apabila pekerja krematorium memeriksa badan bayi tersebut, mereka menyedari bayi lelaki tersebut sebenarnya masih hidup.

Bayi Di Tinggal Keluarga

Bayi tersebut dilahirkan cacat dan ditinggalkan oleh kedua-dua ibubapa di hospital. Sejak ditinggalkan, pihak hospital telah mengambilalih menjaga beliau. Menurut rekod pada suatu ketika kanak-kanak itu berada dalam keadaan kritikal. Setelah membuat pemeriksaan jururawat yang ditugaskan untuk menjaganya, melaporkan bayi tersebut telah mati dan menyarankan supaya sijil kematian dikeluarkan.

Bayi Masih Hidup

Apabila dihantar kembali ke hospital, bayi malang tersebut ternyata masih hidup dan sihat. Jururawat tersebut telah dipecat dan doktor yang mengeluarkan surat tersebut kini disiasat.
Klik Buat Duit Paling COOL

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text


 
Blogger Templates