Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Sunday, 22 December 2013

DI CERAIKAN-RESPON KEDUA PIHAK ANTARA ADI PUTRA DAN SKANDALRespon Adi Putra isu penceraian Nooraida Abdul Mutalib - Selepas kita dikejutkan dengan berita Nooraida Abdul Mutalib diceraikan secara mengejut suami dengan talak satu dua hari lalu, ramai peminat mula berspekulasi tentang nasib wanita itu akan datang.

Ada yang mengandaikan, Nooraida bakal menggatal dengan Adi Putra kerana tidak lagi bersuami, namun tidak kurang juga yang menyalahkan pelakon Adi Putra sebagai antara punca utama penceraian mereka.

Bercakap kepada media hari ini, aktor filem KL Gangster itu menolak untuk memberikan apa-apa komen mengenai isu penceraian Nooraida Abdul Mutalib dan Hj Amiruddin Othman kerana enggan mahu mengaibkan sesiapa.

Katanya, dia langsung tidak mengetahui mengenai penceraian Nooraida, 30, dengan ahli perniagaan Amiruddin Osman, 56, sehingga dihubungi media semalam yang memintanya memberi komen.


Terbaru di laman Twitter, Aida dilihat mengulas tentang hal peceraiannya iaitu meminta supaya tidak ada sesiapa dipersalahkan

Dia turut mempertahankan bekas suaminya sebagai seorang yang baik dan bertanggung jawab.

Kita doakan yang terbaik buat semua pihak.

Apa pun sudah berlaku sama-samalah ambil pengajaran untuk jalani kehidupan yang lebih baik, mudah-mudahan.

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text


 
Blogger Templates