Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Sunday, 5 January 2014

BLOGGER KONTROVERSI ALVIN VIVIAN KINI BERPISAH
Nampaknya, kemelut Alvin dan Vivian tidak berakhir di Mahkamah. Kini pasangan yang terkenal dengan adegan lucah itu telah menimbulkan kontroversi baru. Mereka dikatakan telah telah berpisah kerana perbuatan Vivian yang berlaku curang kepada Alvin.

Melalui akaun Facebook Alvin Tan, dia memuatnaik status yang menafikan selama ini Vivian adalah teman wanitanya.Malah, dia turut memuat naik gambar seorang lelaki yang didakwa sebagai skandal Vivian yang baru.

"This is what Ash, the guy who's always around to fuck Vivian on-call 24/7, looks like. Now stop bugging me!" Tulis Alvin


Namun, Vivian yang turut memberi respon kepada status-status Alvin dalam Facebook peribadinya mengaku yang dia telah melakukan kesilapan dan meminta maaf kepada Alvin.

Vivian turut meminta Alvin memberikannya peluang memperbaiki hubungan mereka


Perpisahan ini pasti akan memberi pengajaran serta penyesalan yang besar setelah apa yang mereka lalui selama ini.

Pada 18 Julai 2013, mereka berdua telah didakwa dibawah 3 pertuduhan iaitu Seksyen 29A Kanun Keseksaan, Akta Hasutan 1948 dan Akta Penapisan Filem 2002. Pasangan ini telah memuatnaik gambar dan tulisan “Selamat Berbuka Puasa (Dengan Bak Kut Teh.. wangi, enak, menyelerakan!!!) serta logo halal di Facebook.


Tindakan mereka telah menimbulkan kemarahan pelbagai pihak khususnya umat Islam di Malaysia serta disusuli oleh laporan polis dari beberapa NGO.

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text


 
Blogger Templates