Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Monday, 24 February 2014

(VIDEO) VIDEO KLIP KATY PERRY HINA KALIMAH ALLAHAgak terkejut bila mendapat tahu salah satu video klip lagu Katy Perry yang diberi tajuk Dark Horse menghina agama Islam. Katy Perry adalah antara artis barat yang agak melonjak nama ekoran lagu-lagu yang agak menarik.

Kalau bahagian pakaian itu sudah tidak dapat dinafikan, mereka memang sentiasa melampau. Tapi bila melibatkan isu sensitiviti agama, agak terbakar juga rasa jiwa raga


Dalam video klip yang berdurasi selama 3 minit 46 saat ini dapat dilihat salah seorang pelakon dalam video tersebut memakai kalimat Allah yang kemudiannya hancur pada minit 1 saat ke 15. Apakah yang cuba hendak disampaikan melalui video klip ini?

Untuk yang belum tengok, boleh tengok sendiri melalui video klipnya. Kalau dapat flag sekali video itu pun sangat-sangat direkemenkan

Klik Video

Banyak komen maklumbalas telah diberikan oleh umat Islam di seluruh dunia. Mereka ternyata kecewa dengan ketidakpekaan Katy Perry terhadap isu-isu agama. Lepas ini dah mula kena boikot Katy Perry nampak gayanya. Apa kata anda?

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text


 
Blogger Templates