Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Sunday, 30 March 2014

BUKTI CHINA LEMAH TANGANI KRISIS KEMALANGAN PENERBANGAN SENDIRI @XHNews #MH370 @NajibRazakBegitu lantang sekali mereka (rakyat China) mengkritik, menghina dan menyalahkan Malaysia yang didakwa mereka sebagai pembunuh tersebar. Sayang sekali, mereka ini terdiri dari golongan manusia yang tak reti-reti menerima kenyataan dan bersabar dalam setiap apa jua perkara.

Kita faham bahawa perasaan mereka yang sedih berjuta-juta lemon dari perasaan kita yang tidak mempunyai kaitan langsung dengan para penumpang pesawat MH370 yang dilaporkan hilang sejak 8 Mac yang lalu. Tetapi, sepatutnya mereka tidak mudah terpengaruh dengan hasutan-hasutan yang mendakwa Malaysia menyembunyikan maklumat-maklumat mengenai insiden MH370.

Dalam 'kecerdikan' mereka membantah serta mahu memboikot Malaysia, mereka sebenarnya terlepas pandang dengan sengaja. Bukan sekali dua, dah kerap sangat berlaku, kenapa mereka tidak boikot penerbangan negara mereka sendiri? Di bawah adalah senarai kekerapan kemalangan yang melibatkan pesawat komersial China:


No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text


 
Blogger Templates