Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Sunday, 18 May 2014

WANITA BOGEL DI BALIK PULAU TERSEBAR DI MEDIA SOSIAL JADI TANDA TANYA (5 GAMBAR)Laporan awal 

Balik Pulau Rpt: 1314/14

Keterangan kes.
Pada 18.5.14 jam l/kurang 8.45 pagi anggota pejabat pertanyaan terima panggilan telefon dari orang awam mengatakan 1 perempuan melayu disyaki kurang siuman dalam keadaan berbogel di tepi jalan Pondok Upeh Balik Pulau.

Tindakan.

KPB Balik Pulau bersama 2 anggota dan 1 wpc ke tempat kejadian dan telah tahan wanita tersebut dengan di bantu oleh orang awam. 

Wanita berkenaan telah dihantar ke Hospital Jln Perak untuk rawatan. 
Tiada maklumat diri yang lengkap semasa ditahan.Gambar wanita berbogel ini tersebar di group Whatsapp yang tidak tahu apa puncanya.Mengikut apa yang dikatakan oleh seorang rakan MH si bogel ini tekanan perasaan yang pernah mendapat rawatan mental.

Kejadian berlaku di Sungai Burong Balik Pulau ini memang mengejutkan masyarakat dengan kehadiran wanita ini ke hulur hilir melintas jalan tanpa pakaian.Orang ramai membuat aduan kepada Polis dan wanita ini telah ditahan dan diserahkan kepada pihak hospital berdekatan untuk tindakan lanjut.

Mengikut sumber waris wanita ini sehingga sekarang masih tidak dapat dihubungi.Sekiranya orang ramai kenal mohon maklumkan.


1 comment:

  1. Salam Admin, kalau boleh di sensoredkan sikit bahagian muka tu..jelas sangat. Kasihan dia dan Ahli keluarganya.

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text


 
Blogger Templates